Wat bieden we?

Bij ons krijg je niet dat ene enkele puzzelstukje, één training feedback geven of een eenmalige talententest. Dit brengt nooit échte verandering. Van ons krijg je de hele puzzel; denk aan training van teams om eigen verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om werkgeluk en werkgezondheid, ondersteuning aan managers bij het voeren van leuke en lastige gesprekken en het structureren van het dagelijkse werk (dus echt wat ligt er op de stapel en hoe pakken we dat aan). ​

Een totaal aanpak die tegelijkertijd zo simpel en klein mogelijk gehouden wordt. 

Teamtrainingen

Een goedlopend team is zowel goed voor de organisatie als voor de individuele medewerkers. Op basis van een intake stellen we een passend aanbod voor het team samen. Geen one-size-fits-all maar echt de best passende oplossing voor jullie team.

Individuele
coaching

Wij bieden individuele coaching van medewerkers bijvoorbeeld rond stress of wanneer nieuwe keuzes nodig zijn in hun werk. Daarnaast bieden we ook coaching voor managers hoe zij om kunnen gaan met stress in het team, het voeren van (lastige) gesprekken en het (her)structureren.

Organisatie
advies

Onze totaalaanpak gaat ook altijd over ‘de basis op orde’ brengen; prioriteiten stellen en planmatig werken aan verbeteringen. En daarbij hoort ook het borgen van de werk- en denkwijze in de organisatie waar het gaat om werkgeluk en stresspreventie.

Interesse?

laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Scroll naar boven