Teamtraining werkgeluk

Wie wil er nou niet blij en gelukkig worden van zijn werk? Wanneer je ‘werkgelukkig’ bent presteer je beter, ervaar je minder stress én is het risico op uitval kleiner. Misschien heb je gemerkt dat niet iedereen in jouw team even blij is met het werk en is het tijd om actie te ondernemen?

In deze training leren we je welke factoren werkgeluk bepalen en wat je er zelf en met je team aan kan doen om jullie werkgeluk te vergroten.

Doel: 
Het doel van deze training is inzicht én praktische handvatten geven over wat het werkgeluk bepaalt van individuele medewerkers en teams. In de training formuleer je acties waar je direct mee aan de slag kan.

Duur:
de training duurt 3 uur. Wij raden aan om na 6 weken een tweede sessie te plannen waarin we kijken wat al goed gaat en jullie op weg helpen waar nodig.

Voor wie:
Deze training is voor teams die aan de slag willen om het werkgeluk te vergroten.

Resultaat:
Na deze training weet je:

  • Wat de bouwstenen zijn die bijdragen aan werkgeluk
  • Wat dit betekent voor het individuele teamlid en wat dit betekent voor de samenwerking in het team
  • Wat je kan doen om je werkgeluk daadwerkelijk te vergroten

Individuele
coaching

Wij bieden individuele coaching van medewerkers bijvoorbeeld rond stress of wanneer nieuwe keuzes nodig zijn in hun werk. Daarnaast bieden wij ook coaching voor managers hoe zij om kunnen gaan met stress in het team, het voeren van (lastige) gesprekken en het (her)structureren

Organisatie
advies

Onze totaalaanpak gaat ook altijd over ‘de basis op orde’ brengen; prioriteiten stellen en planmatig werken aan verbeteringen. En daarbij hoort ook het borgen van de werk- en denkwijze in de organisatie waar het gaat om werkgeluk en stresspreventie.

Interesse?

laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Scroll naar boven